Ons bedrijf

Eigen materieel

Aannemingsbedrijf van der Stelt is gesitueerd met het bedrijf in Almkerk behorende tot het Land van Altena in de provincie Noord-Brabant.


Wij zijn nog een echt Familiebedrijf met thans de tweede generatie Van der Stelt. Het bedrijf wordt geleid door de heer M.L. (Ronald) van der Stelt.


Van der Stelt is toonaangevend op het gebied van de Grond- weg en waterbouw, het aanleggen van rioleringen en het aanleggen van bestratingen. Gestreefd wordt naar een hoge kwaliteit van werken. Voor een compleet overzicht zie onze pagina ‘Diensten’.


Samenvattend kunnen we spreken van: “Infra op niveau”. Het is dan ook niet voor niets dat van der Stelt een belangrijke speler is binnen deze beeldbepalende sector.


Van der Stelt wordt naast de uitvoering ook vaak ingeschakeld als deskundige en adviseur. Hij kent immers het klappen van de zweep als geen ander dankzij een jarenlange ervaring in het vak. Bovendien heeft Van der Stelt door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd binnen de branche.


Een gevestigde naam, zeer sociaal, betrokken en bovendien deskundig. Zo zou men Aannemingsbedrijf van der Stelt in het kort mogen kwalificeren.


Voor meer info over onze organisatie zijn wij u graag van dienst.

Ruim 35 jaar actief in de grond- weg- en waterbouw

Opgericht in 1978

Wij streven continue naar een doortastende en serieuze aanpak bij alle projecten